Expositie Vrije Osse Fotoclub Met Body in bibliotheek Oss

Benieuwd naar de beste foto’s van de Vrije Osse Fotoclub Met Body?
Kom dan tussen 20 juni en 8 juli naar de bibliotheek in Oss. Daar hangen onze beste werken geëxposeerd in de thema’s portret, architectuur, macro, landschap en sport.

Op de zaterdagen 24 juni, 1 en 8 juli is er bovendien de hele dag iemand van de fotoclub aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Maar ook als je nieuwsgierig bent naar hoe een fotoshoot in zijn werk gaat, kom je aan je trekken. Onze leden laten op deze drie zaterdagen in de bibliotheek zien hoe een fotoshoot er echt aan toe gaat. Zeker de moeite waard.

De thema’s
Tijdens de drie weken durende expositie kun je foto’s bekijken die met verschillende thema’s te maken hebben. Bij portretfoto’s gaat het om foto’s van mensen, bij architectuur om het fotograferen van gebouwen. Macrofotografie is het close-up fotograferen van natuur of voorwerpen. Bijvoorbeeld insecten, bloemen maar ook druppels, munten en fruit lenen zich om van dichtbij te fotograferen.

De natuur kan op een prachtige manier in beeld gebracht worden met fotografie, daarom zijn er landschapsfoto’s te bewonderen. De sportfanaten worden niet vergeten want ook sporten zijn vastgelegd en te zien. Voor elk wat wils dus!

Enthousiast geworden? De bibliotheek is in Oss gevestigd aan de Raadhuislaan 10.

VOFMB

Bij de Vrije Osse Fotoclub Met Body staat plezier voorop. Regelmatig trekken we er samen op uit om foto’s te maken. De leden krijgen opdrachten en de gemaakte foto’s worden tijdens de bijeenkomsten besproken.
De club bestaat uit 36 leden van alle leeftijden. In 2016 zijn de Vrije Osse Fotoclub en de Fotoclub Met Body samen gegaan en is de Vrije Osse Fotoclub Met Body ontstaan. Met zijn allen proberen we de kwaliteit van de foto’s naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we door kennis met elkaar te delen en interessante workshops van ervaren fotografen te organiseren. De fotoclub komt één keer per maand samen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Wil je een keer de sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een proefavond. Kijk voor meer informatie op www.vofmb.nl.