Meteen naar de inhoud

Welkom op de site van de VOFMB

We zijn druk bezig om de site weer up to date te krijgen. Binnenkort zijn de ledenpagina’s en agenda weer zichtbaar op de site. Neem alvast een kijkje in de galerij voor een indruk wie wij zijn en wat we doen.

In juli 2016 zijn de Vrije Osse Fotoclub en Fotoclub met Body verder gegaan onder de naam Vrije Osse Fotoclub Met Body. Op dit moment telt de club 20 leden. Een keer per maand komen we samen aan de Langendonkweg 20 te Oss om de opdrachten te bespreken.

De activiteiten commissie stelt ieder jaar een agenda samen. Deze opdrachten zijn vermeld in de agenda op de website. Daarnaast worden er incidentele activiteiten georganiseerd. De resultaten hiervan worden weergeven op de facebook pagina van de VOFBM of tijdens een van de clubavonden. Naast de individuele en groepsopdrachten is er voldoende ruimte om vrij- en creatief werk aan te leveren om deze te laten bespreken.

Niet alles ligt vast in de agenda. We hebben een groeps-app waarin alle leden zijn opgenomen. Via deze app kunnen we elkaar benaderen om spontaan en thematisch te gaan fotograferen. Plezier staat voorop en we proberen de gezamenlijk kwaliteit van de foto’s naar een hoger niveau te tillen door kennis en ervaring met elkaar te delen.

Het maakt niet uit of je een beginnend fotograaf bent, of een fotograaf met ervaring. Iedereen is welkom. Maar wat voorop staat is dat we elkaar een helpende hand bieden om goede foto’s te maken. En zeker bij het bewerken van de foto’s, om een keer per jaar een veel belovende expositie te organiseren.

Is jouw interesse in fotografie en onze fotoclub gewekt? En zijn er nog vragen, neem dan contact op met het secretariaat.