Hallo,

Mijn naam is Antoon Ariëns.

Al sinds mijn 15de ben ik min of meer met het fotografievirus besmet. Toen nog met een eenvoudig Agfa iso-rapid camera, later met een Olympus trip 35 en tussendoor zo af en toe met een geleende Canon spiegelreflex. Afdrukken en vergroten deed ik met een zelfgebouwd afdrukkastje en een houten vergrotingsapparaat. Ook “truc” fotografie deed ik al dmv dubbele belichting.
Door de jaren heen is het altijd blijven sluimeren, maar veel meer dan (bovengemiddelde) vakantiekiekjes maakte ik niet.
Toen ik acht jaar geleden weer een nieuwe compact camera kocht ben ik me weer meer gaan toeleggen op het creatievere fotograferen en sinds 2014 heb ik een Canon EOS70D met verschillende lenzen en een speedlight flitser, waardoor ik een diversiteit aan dingen kan vastleggen.
In de loop der jaren heb ik verschillende cursussen en workshops gevolgd en ook op internet veel gezien en gelezen. Een echte voorkeur voor een speciale tak van de fotografie heb ik nog niet, hier in ben ik nog steeds zoekende, maar macro is toch wel een van de dingen die mij het laatste jaar heeft beziggehouden.
Een fotoclub is voor mij een stok achter de deur om te fotograferen en creatief te zijn. Dit kan buiten, in de stad of in de natuur, maar ook binnen in een zelfgemaakte studio. Door lid te zijn van een club hoop ik nog veel meer bij te leren.
Leren van elkaar, elkaar stimuleren ,waardering voor elkaars werk en ook gezelligheid zijn de dingen die ik hoop te vinden bij VOFMB.

Met fotografische groet,
Antoon