Hallo ik ben Ineke Vos.

Ik vond het altijd al leuk om foto’s te maken tot ik een paar jaar geleden een spiegelreflexcamera cadeau kreeg van de kinderen. Nu kon het echte werk beginnen. Was toch nog niet zo eenvoudig met een camera waar zoveel toeters en bellen op zaten. Dus een cursus fotografie voor beginners gevolg.  Hier leerde ik hoe om te gaan met een spiegelreflexcamera.

Vond het geweldig en toen begon mijn verslaving…. Fotograferen is echt verslavend je blijft steeds weer iets nieuws ontdekken. Hier en daar wat workshops gevolgd en me aangesloten bij de Fotoclub met Body.  Leerde hier leuke gelijkgestemde mensen kennen waar ik mee op pad kon. Inmiddels al heel wat locaties bezocht en van Urbex, Landschapsfotografie, Portretfotografie en de Macrofotografie ben ik toch gevallen voor de Macrofotografie…  Blijft van alles doen om toch een beetje allround te zijn maar Macrofotografie is mijn passie en daarin kan ik echt mijn creativiteit kwijt. Samen met mijn fotomaatjes trekken we erop uit naar natuurgebieden, botanische tuinen enz. Hoop dat ik dit nog lang mag blijven doen.