Hallo,

Mijn naam is Jorge Amaral Ferreira, vanaf mijn negende levensjaar ben ik besmet met het fotografie-virus. Ooit begonnen met een Kodak Instamatic-233 camera, om vervolgens in 1984 beelden vast te gaan leggen met “echte DDR- spiegelreflexcamera”, nl. een Praktica MTL-5. Op zeventienjarige leeftijd en net overgestapt op een Canon spiegelreflex mocht ik voor diverse modellenburo’s in Amsterdam de portofolio’s van hun fotomodellen op de gevoelige plaat vastleggen.
Met mijn derde zintuigen, de camera en lens, heb ik tot dusver veel mogen vastleggen. Hierbij valt te denken aan : straatfotografie – street-art – landschappen – concerten – modellen – architectuur.
Naast mijn reguliere werkzaamheden, voer ik zo nu en dan nog opdrachten uit voor verschillende organisaties.
Binnen de Vrije Osse Fotoclub Met Body is het mooi elkaar te kunnen inspireren. Samen met elkaar tot beelden komen die wellicht net iets anders zijn.

Contact

Mocht je meer willen weten over mijn werk neem dan gerust contact op via mijn website: Fotoluz