Hallo,

Als dochter van twee creatievelingen is het niet verwonderlijk dat ik het een en ander aan creatieve trekjes heb overgenomen. Toch is fotografie lange tijd op de achtergrond gebleven. Waar mijn vader op vakanties vaak de cameraman was, speelde ik voor fotograaf. Op mijn 18e kreeg ik mijn eerste eigen (compact) cameraatje waar ik met name op vakanties foto’s mee maakte. Jaren later tijdens mijn studie in het buitenland kwam ik in aanraking met mijn eerste fotoclub. Helaas kon mijn camera slechts de ISO instellen. Zonder sluitertijd- en diafragmaknoppen kon ik veel theorie dus niet in de praktijk uitvoeren en bleef de fotoclub voor mij dus voornamelijk theoretisch.

De interesse in fotografie bleef en tussendoor pakte ik steeds vaker de spiegelreflexcamera van mijn vader. Tot ik twee jaar geleden besloot mijn eigen camera te kopen. Nu, verschillende foto-accessoires later, geniet ik (wanneer ik de tijd heb) nog volop van het fotograferen. Elke keer leer ik weer bij en met het lidmaatschap van de fotoclub hoop ik de komende jaren nog veel meer te leren!

Groetjes,
Katinka