Over mij

Hoi Ik ben Mark Beniers,
Woonachtig in Nistelrode. Fotografie is echt een hobby van mij. Oftewel het kost meer geld dan het iets oplevert behalve dan dat het mooie plaatjes en heel veel ontspanning oplevert. Begonnen met m’n dochter te fotograferen en op vakantie, maar dat zijn meer kiekjes dan dat je de foto al in je hoofd hebt zitten voordat de camera hem maakt. De eerste foto’s gemaakt ooit met een kleine canon powershot camera, eerst op vol automaat maar op ontdekkingstocht gegaan van wat doen al die knopjes op je camera.en zo mezelf het grootste gedeelte eigengemaakt, natuurlijk heel veel geleerd via internet op sites, forums en youtube.
Nu al een aantal jaren veel plezier van een DSLR. Probeer veel verschillende dingen uit qua fotografie, heb b.v. Urban gedaan maar ook modellen en nog zoveel anderen aspecten. Verder ben ik vaak in de woonkamer bezig die ik dan ombouw tot een soort van mini studio. Daarnaast ook nog een van de beheerders van het fotoforum foto4all.
En dan vraag je nog af heb je nog andere hobby’s? Ja ik doe aan hardlopen, heb reeds 4 halve marathons erop zitten en de volgende staat nog wel op het to-do lijstje.

Het voordeel van de VOFMB is dat je samen andere aspecten van fotografie gaat bewandelen. Zoals pas het toch minder bekende straatfotografie. Het leren van elkaar en delen van elkaars kennis is toch een van de mooiste aspecten van een fotoclub.

Mijn foto's